sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Pusero Päivänkakkarasta

Nyt on jotenkin taas sellainen vaihe, että lähipiiriin tuntuu syntyvän vauvoja sellaista tahtia, etten meinaa perässä pysyä. Ei nyt ihan niin paljon, kuin vaikka neljä-viisi vuotta sitten, jolloin kerran laskin, että 10 tuttua odotti lasta, mutta parin vähävauvaisemman vuoden jälkeen ihan reippaasti nyt kuitenkin.

Tänään oltiin lasten tuoreimman serkun kastajaisissa ja molemmat mun siskot odottaa. Yksi ystävä, yksi työkaveri, kaksi mun serkkua... Ketähän unohdin?

Vauvalahjoille on siis tilausta. Yhtä tulevaa varten neuloin villapuseron.


Alun perin oli tarkoitus tehdä neuletakki, mutta tuo lanka (Novita Nalle Kukkaketo, sävy Päivänkakkara) ei vaan toiminut neuletakkina. Raidoista tuli hölmöjä laikkuja, ja aika pian purin sen yritelmän. Villatakki olisi kyllä ollut käytettävyydeltään parempi, mutta tämä on nätimpi :) Laitoin olalle nappilistan, niin on helpompi pukea ja riisua.


Koko on suunnilleen 60cm (testasin vauvanukella, jolle 60-senttiset vaatteet on pikkuisen reiluja). Malli on tuollainen ihan perusvillapusero, jota olen sekä takkina että puserona tehnyt vaikka kuinka monta. Pitäisi varmaan joskus kirjoittaa ohje ylös, ettei tarvitsisi ihan joka kerta laskea uudestaan silmukoita ja kerroksia... 

Tosi suloinenhan se on, kuten vauvanvaatteet aina. Toivottavasti tulevan käyttäjän vanhemmat tykkäävät tästä myös :)

Vauvan villapusero
koko: 60cm
lanka: Novita Nalle Kukkaketo, sävy Päivänkakkara, 83g
puikot: 3 mm
malli: peruspusero omasta päästä

2 kommenttia:

  1. Suloinen on! (: Langan väritys on ihanan iloinen. Vauvaneuleet on kyllä kivoja ja nopeita tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu mukavan pirteä ja iloinen väritys munkin mielestä.

      Poista

Kommentti päivässä pitää hymyn huulilla!