keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Tervetuloa!

Hei sinä!

Tervetuloa tänne!

Mahdatko olla uusi vai vanha tuttavuus?

https://amria2.vuodatus.net/lue/2016/04/lankalaihiksen-tilanne


Ehkä ihmettelet, mikä oikein on tämä Näppituntuma. Näppituntuma on käsityöblogi, joka viettää tänä vuonna jo 11-vuotissynttäreitään. Alkujaan blogi piti majaa Vuodatuksessa ja sieltä vanhat tarinat löytyvät vieläkin (http://amria2.vuodatus.net). Vuodatus on kuitenkin vuosien varrella muuttunut melkoisen epäluotettavaksi, ja vaikka haluaisin suosia suomalaista, niin pitkään harkittuani päätin kuitenkin muuttaa blogin tänne Bloggeriin. Siirtelen vanhoja postauksia pikku hiljaa tuolta vanhan blogin puolelta myös tänne. Tämä uusi Näppituntuma on vielä vähän keskeneräinen, mutta eiköhän se siitä hiljalleen valmistu... Kertokaa kommenttiosiossa, jos huomaatte että vaikka joku linkki ei toimi tai teksti on liian pientä luettavaksi.

https://amria2.vuodatus.net/lue/2014/07/ruisrouhe


Jos et ole jo vanhan blogin puolelta tuttu, niin ehkä saatat miettiä, kuka täällä ruudun toisella puolen oikein on. Joten: hei, hyvää huomenta/päivää/iltaa, olen Amria, kiva tavata (virtuaalinen kättely)! Olen kolmekymppinen kolmen lapsen äiti, opettaja, vaimo ja käsityöharrastaja. Tykkään tehdä monenlaisia käsitöitä; neuloa, virkata, ommella, askarrella, tehdä helmitöitä ja harvakseltaan myös esim. sidon kirjoja tai teen hopeaketjuja. En ole erityisen hyvä missään, mutta tykkään tehdä tosi monenlaista. Teen aika paljon juttuja ihan omasta päästä, joten kasaa ohjelinkkejä en uskalla teille luvata, mutta ideoita kyllä :)

https://amria2.vuodatus.net/lue/2016/09/lintumekko-taskulla 

Olet tervetullut ihan vakituiseksikin vieraaksi! Näppituntumaa voit seurata Bloglovinin kautta, liittymällä blogin lukijaksi (tuolta sivupalkista löytyy siihen nappula) tai Näppituntuman Facebook-sivun kautta. Myös Instagramin kautta kannattaa seurailla, sinne päivittyy paljon myös sellaista, mikä ei blogiin asti koskaan päädy.  

Ja hei nyt jos koskaan kannattaakin liittyä lukijaksi tavalla tai toisella. Blogimuuton kunniaksi olisi nimittäin tarjolla arvonta tämän uuden blogin seuraajille! Onnekkaalle voittajalle olisi luvassa lahjakortti jompaan kumpaan ihastuttavista nettikaupoista: Neulovilla, joka on aivan hurmaava eettisten lankojen putiikki, tai Paapii Design, joka on myös aivan hurmaava suomalaisia kankaita (ja vaikka mitä muuta) myyvä kauppa. Ostan lahjakortin ihan itse omilla rahoillani, ja nämä vaihtoehdot valitsin ihan omien mieltymysteni mukaan :)

Arvontaan voit osallistua seuraavasti:
Seuraa tätä uutta Näppituntumaa joko liittymällä lukijaksi Bloggerissa tai Bloglovinin tai Facebookin kautta JA kommentoi tätä postausta. Jätä kommenttiin jonkinlainen yhteystieto ja tieto siitä, haluatko voittaessasi mieluummin lahjakortin Neulovillaan vai Paapiille.

Arvon siis yhden lahjakortin. Arvonta alkaa nyt ja päättyy kahden viikon päästä, eli 8.3.

https://amria2.vuodatus.net/lue/2015/01/viela-pari-pussukkaa

Onnea arvontaan! Ja tervetuloa mukaan uuden Näppituntuman matkaan! Toivottavasti tulemme tutuiksi myös kommenttiboksin puolella :)

(kuvat ovat vanhoista käsitöistäni. Kuvista lähtee linkit vanhan blogin puolelle, koska en ole ehtinyt vielä tuoda kovin paljon vanhoja posteja tänne uuteen Näppituntumaan. Uusia juttuja luvassa toivottavasti piakkoin!)

21 kommenttia:

 1. Ehdottomasti lukijaksi! Paapiin lahjakortti olisi oikein mieluinen ;) puikoiltapujonnu(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Mukana. niinarisulainen (ät) gmail . com

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa bloggeriin! Neulovilla on messuilta tuttu joten ehdottomasti se :) laululeija@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa bloggerin puolelle! Käsityö-blogit ryhmästä bongasin linkin ja tulin tutustumaan. :) Paapiin lahjakortti kuulostaa hyvältä! :)

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää täällä Bloggerin puolella. (: Neulovillan lahjakortti ois kiva. yohanna.laine@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Uusi lukija ja Neulovillaan, sillä se sijaitsee kotikaupungissakin. Seurailen Facebookissa.
  teijavee@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Mukaan myös mammutinpuikot@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Lisäsin itseni lukijaksi. Neulovillan lahjakortti olisi mukava. pirena56 (a) gmail piste com

  VastaaPoista
 9. Oi mukana, Neulovilla on myös uusi tuttavuus, blogisi lisäksi! markkasahlman at gmail.com

  VastaaPoista
 10. Jonkin aikaa olen blogiasi seurannut joten vanhaksi lukijaksi olen laskettavissa. Yritän elvytellä ompeluharrastustani joten PaaPiin lahjakortti tulisi ns hyvään saumaan. riimari123 ät gmail.com

  VastaaPoista
 11. Minäkin siirryin vähän aikaa sitten vuodatuksesta bloggeriin, tervetuloa tänne puolelle :) Instan puolella olenkin jo seuraaja, ja nyt lisäsin blogloviniin eli mukana arvonnassakin. Neulovilla kiinnostaisi. tiinatuuli at yahoo.com

  VastaaPoista
 12. Mukana arvonnassa, Neulovillan lahjakortti olisi aivan ihana saada, heidän nettikaupassaan olen usein käynyt haaveilemassa, mutten ole vielä koskaan sieltä tilannut mitään :)neulemekko@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Onnea uuteen blogikotiin :)
  Aloin seurata blogiasi varmaan jossain niillä main, kun Blogilista lopetti ja siirryin Bloglovin' käyttäjäksi. Silloin tuli klikkailtua blogeja, joita minulle ehdotettiin ja sitä kautta löysin blogisi. Siitä saakka se on ollut seurannassa :)
  Neulovilla houkuttelee enemmän, vaikka Paapiilla ihania kankaita onkin :) annamari@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Jatkan lukijana edelleen bloglovinin kautta. Neulovillan lahjakortti olisi mieluinen.

  VastaaPoista
 15. Jätin sinulle kommentin bloglovingin kautta kun se oli näköjään muuttunut. Oletkohan sitä sieltä mahtanut huomata?
  Perässäsi seuraan lisäsin siis uudenkin blogisi bloglovingiin. Itse mietin taas josko muuta jonnekin muualle tuolta vuodatuksesta tällä hetkellä siellä näkyy minun sivuni yläosassa joku deittipalvelu linkki.
  PaaPii olisi kova juttu, koitan tuota ompelemisesta elävyttää.

  VastaaPoista
 16. Olenkin jo pidempään seuraillut blogiasi kirjanmerkkien kautta. (Se on itselle helpoin tapa.) Mutta laitoin tuolta vielä seuraukset päälle. :)

  Neulovillan lahjakortti olisi ihana! nora.uski(a)gmail.com

  VastaaPoista
 17. Fb- ja bloggerlukijana mukaan.
  Paapiin lahjakortti tulisi tarpeeseen.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Sekä Facen että blogin kautta mukana. Neulovilla,kiitos =)

  VastaaPoista
 19. Liityin heti seuraajaksi, kun tänne blogisi uuteen kotiin löysin :) Neulovillan lahjakortti olisi enemmän kuin mieluinen!

  VastaaPoista
 20. Liittyin Bloggerin kautta lukijaksi. Valitsisin Paapiin koska se on mun lemppari <3 annairamanii @ gmail.com

  VastaaPoista
 21. Lukijaksi liitytty bloglovinin kautta :) Jos onni potkaisee, tuo neulovillan lahjakortti olisi täydellinen! r.villasukissa@gmail.com

  VastaaPoista

Kommentti päivässä pitää hymyn huulilla!