sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Raitasukat tehosteväreillä

Tein toissajouluksi kaksi joulukalenteria. Toisen joulukalenterivaihtoon ja toisen ystävälle. Molempiin kalentereihin laitoin yhdeksi luukuksi neulelahjakortin. Ystävä toivoi lahjakortillaan palmikkolapasia

Vaihtokalenteri meni Heidille, jonka toiveena oli saada raidalliset villasukat ja väritoiveina valkoinen, musta, pinkki ja vihreä. Mietin kauan, millaiset sukat tekisin. Yhtenä vaihtoehtona mulla oli jättää väreistä yksi pois. Vähän tylsältä tuntui se ajatus, että teen ihan tasaraitasukat kaikilla neljällä värillä. 

Halusin kuitenkin kaikki värit mukaan sukkiin. Jossain vaiheessa sitten kirkastui, mitä haluan tehdä.


Mulla oli ajatus, että vaikka tietysti halusin tehdä Heidille mieleiset sukat, niin olisi myös kiva, että ne olisi jotenkin "mun näköiset". Siis ettei nyt ihan samanlaiset, kuin mitä olen vaikka Heidin blogissa nähnyt. Ymmärtänette idean. Niinpä päädyin tekemään musta-valkoraidalliset sukat, joissa on pinkkiä ja vihreää tehosteina.


Langaksi valikoitui Nalle. Valkoista ja vihreää mulla oli entuudestaan, pinkkiä ostin näitä varten, ja mustaakin, vaikka sitä en sitten tainnut tarvitakaan, kun jemmassa ollut kerän loppu yllättäen riittikin. Sukat ovat kokoa 39. Meillä ei sen kokoista jalkaa taloudesta löydy, mutta neuloin ensimmäisen sukan uutenavuotena ja kylässä ollut käly toimi ystävällisesti koejalkana, jotta saatiin sukka sopivaan kokoon. 

Tykkäsin itse näistä hirmuisesti, ja vaikka värit eivät olleetkaan ns. "mun värejä", niin jos vaan aikaa olisi, tekisin itsellenikin samanlaiset. (Luultavasti en tee, koska aikomisjono on jo niin pitkä, että ehdin unohtaa nämä, ennen kuin pääsisin siihen asti). Onneksi myös Heidi piti sukista, toivottavasti siis ovat hyvässä käytössä :)

Ja hei! Arvonta-aikaa on vielä reilusti jäljellä. Arvonnan löydät täältä.


Naisen sukat
Koko: 39
Lanka: Novita Nalle
Puikot: 3mm
Malli: perussukka varresta varpaisiin, vahvistetulla kantapäällä 


3 kommenttia:

Kommentti päivässä pitää hymyn huulilla!