sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Bloggaribrunssi Wetterhoffilla

Sain taas kutsun Wetterhoffin bloggaribrunssille. Viime vuotisen tapahtuman postauksen voit käydä lukemassa täällä

Oli taas oikein kiva ja onnistunut tapahtuma! Tapahtuman järjestivät Wetterhoffin talon yrittäjät ja luonnollisesti paikkana oli Wetterhoffin talo. Alkuun saimme nauttia herkullisesta brunssista (konditoria R. Kokon Sibelius-kakku vei tälläkin kertaa kielen mennessään) ja samalla vähän tutustua toisiimme ja Wetterhoffin talon yrittäjiin. Sitten pääsimme talokierrokselle ja kuulimme myös maineikkaan Wetterhoffin historiasta ja lopuksi vielä työpajoihin tekemään itse. Kotiinviemisiäkin saimme.

Tässä vähän kuvatunnelmia bloggaribrunssilta:

 Brunssin suolaisista tarjottavista en tullut ottaneeksi yhtään kuvaa, mutta hyviä nekin olivat. 
Sibeliuskakku oli herkkua ja munkkeja mun oli tehnyt muutaman päivän mieli, hirmu hyviä nekin!

Neuleet eteni syömisen ja jutustelun lomassa.

 Talokierroksella Wetterhoffin talossa ja myymälässä.
Mä haluaisin myös tällaisen oven! Ja huoneen sen takana... :)

Kauniita huiveja esillä.

 Wetterhoffin talon yrittäjät esittelivät itseään. Kirjansitomo Pikkusitomo Kirjasen esittelypöytä lumosi.

Työpajoissa oli mahdollista tehdä itse sormus tai langanohjain, harjoitella käpypitsin tekoa, askarrella paperista korviset ja tuunata lahjaksi saatu kassi. Itse en todellakaan ehtinyt kaikkeen. Sormus tai langanohjain oli Koruverstas Klovan työpaja. Tässä malliesimerkki upeasta ruususormuksesta.

 Itse halusin kokeilla langanohjaimen tekoa. Tässä mallikappale...

... ja tässä mun suurella työllä ja tuskalla väkertämä aikaansaannos. Eka yritys meni pieleen, kun onnistuin väkertämään nuo kolmiot väärin päin. Täytyy kyllä nostaa hattua Klovan Heidille, joka sai ohjeistettua mut maaliin! 

Mä olen kyllä jonkin verran taivutellut metallilangasta yhtä ja toista, mutta en varmaan ikinä noin paksua lankaa (oli vaikeaa!) ja jotenkin en kyennyt hahmottamaan, mitä tässä piti tehdä, vaikka oli mallikappale nenän edessä. Mutta lopulta onnistui, ja vaikka lopputulos on vähän koomisen näköinen, niin toivottavasti kuitenkin toimiva.

 Pikkusitomo Kirjasen työpajassa sai tekstata kassiinsa tekstin kalligrafia-tekstiilitusseilla. Harjoittelua varten oli lakana. Siitä tuli hieno :)

 Ennen kotiinlähtöä kävin vielä napsimassa muutaman kuvan myymälän puolelta. Sisustus- ja lahjatavarapuoli oli täynnä kaikkea ihanaa...

Wetterhoffin myymälä uudistui ihan hiljattain, enkä ollut uudessa myymälässä vielä ehtinyt vierailla. Olihan se nyt kerrassaan upea.
 
 Korttien talon kortteja. 
 
 Lankapuolella oli lankaa. Sekä Wetterhoffin omia lankoja, että muita ihania.

 Väriterapiaa.
 
 Wetterhoffin vanha lähetin pyörä uudessa käytössä.

Goodiebagin sisältöä Wetterhoffin toimijoilta sekä Hämeenlinnan kaupungilta. Tästä puuttuu vielä joukko esitteitä sekä lankakarttoja. Belikin lahjoittama kassi (jonka tuunaus jäi mulla vähän kesken), Ihana-lehti, Niittyvillalta pieni pussukka ja tarvikkeita, Korttien talon muistikirja ja viuhka ja Cobblerinan nahkainen koriste, jonka voi kiinnittää vaikka kassiin. 

Suuret kiitokset vielä Wetterhoffin talon yrityksille mahtavasta tapahtumasta! Toivottavasti tapaamme vielä uudestaankin!

4 kommenttia:

 1. Kiitos näistä tunnelmista, josko ensi vuonna sitte minäkin. Nyt meni koko viikonloppu Stadissa kirkon musiikkijuhlilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sitten ensi vuonna nähdään näissä merkeissä :)

   Poista
 2. Oli oikein kiva päivä ja mukava saada kasvoja blogeille. Antoisa päivä. Hyvää kesää Sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, oli kiva myös tavata muita bloggaajia, jotka ovat olleet vain netistä tuttuja. Mukavaa kesää sinullekin!

   Poista

Kommentti päivässä pitää hymyn huulilla!